facebook

Fitch підтвердило рейтинги Києва

Агентство підтвердило рейтинги Києва в іноземній і національній валюті.

1598991



Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинги Києва в іноземній і національній валюті на рівні CC і національний довгостроковий рейтинг BB (ukr). Про це йдеться в повідомленні прес-служби агентства в понеділок, 23 березня.

Також агентство підтвердило короткостроковий РДЕ міста в іноземній валюті на рівні C. Прогноз щодо національному довгостроковому рейтингу – “Негативний”. Рейтинги, що знаходяться в обігу пріоритетних незабезпечених єврооблігацій Києва підтверджені на рівні CC, а рейтинги внутрішніх облігацій підтверджені на рівнях CC і BB (ukr).

“Підтвердження рейтингів міста Києва відображає значний ризик рефінансування, що підвищив валютний ризик, слабку макроекономічну кон’юнктуру в країні і низьку готовність держави надавати своєчасну підтримку на тлі ослабленого інституційного середовища в Україні. Також рейтинги враховують стабілізацію бюджетних показників із хорошими операційними профіцитами і профіцитом бюджету до руху боргу в 2014 року “, – йдеться в повідомленні.

Крім того, Fitch розглядає ризик рефінансування міста на короткострокову перспективу як суттєвий.

Як повідомляв Корреспондент.net, раніше Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту Києва в нацвалюті

Читайте також:  Дівчину у дворі підстрелила пенсіонерка: розповіли подробиці стрілянини в центрі Києва

Шукайте деталі в групі Facebook