facebook

На франківському ринку замість палаток буде “старовинний ” торговий центр

В Івано-Франківську на території центрального міського ринку триває будівництво торгового центру.

Будівництво розпочалося восени минулого року і за кілька місяців на місці оптового ринку з палатками виріс двоповерховий торговий центр. Станом на сьогоднішній день, будівельники уже звели «коробку» і приступили до облаштування даху. 

Тож як буде виглядати новий торговий центр на продуктовому ринку? Як повідомили кореспонденту Бліц-Інфо в Департаменті архітектури, містобудівні умови та обмеження для



ТОВ «Торговий сервіс»
 видані на двоповерхову споруду трогового центру висотою 6,3 метри. Проте, в реальності двоповерхова споруда перетворилась на повноцінну трьоповерхову, в якій третій поверх названий мансардним. І як усім зрозуміло також буде використовуватися для торгівлі.

Окрім того, власники будівництва зобов’язані облаштувати пішохідну зону вздовж споруди та влаштувати відповідне озеленення, встановлення лавочок і смітників.

Також майбутній торговий центр буде створений з дотриманням стилю міської історичної архітектури.

В коментарі ЗМІ власник фірми ТОВ «Торговий сервіс» Ігор Халаменда пояснив, що постарався, щоб будівля виконувала і своє функціонального призначення, і доповнювала історико-архітектурний ансамбль історичного середмістя.

Світлина “Побудовано”.

Відкриття нового торгового центру з облаштованими пішохідними зонами планується наступного року. Проте до того часу пішоходам доведеться ходити по проїжджій частині ризикуючи життям, адже ТОВ «Торговий сервіс» досі не спромоглися облаштувати безпечний перехід повз будівництво.

DSC_3759 (1)

DSC_3762 (3)

DSC_3764 (2)

DSC_3768 (2)

DSC_3778 (2)

DSC_3779 (3) (1)

DSC_3782 (2)

 

Читайте також:  Чому поляки не хочуть повертатися з еміграції до своєї країни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.