facebook

Одіозний івано-франківський мер-утікач знову збрехав

Мер міста Івано-Франківськ Руслан Марцінків не виконав свою обіцянку виділити земельні ділянки сім’ям загиблих та інвалідам війни.

hqdefault

10 травня 2016 року, коли Марцінків заявив, що на наступній сесії міськради позачергово виділять земельні ділянки сім’ям загиблих та інвалідам війни (відео 11:00-11:33). Він уточнив, що землю мають отримати близько 30 осіб (відео 18:30-18:50).

Повідомляє Станіславське ТБ з посиланням на “Слово і Діло”.

Виявилося, що вирішити земельне питання учасників АТО неможливо через відсутність земельних ділянок. Уже 8 липня 2016 року депутати Івано-Франківської міської ради звернулися до Кабміну та Верховної Ради з проханням виплатити учасникам бойових дій та учасникам АТО грошову компенсацію за неотримані земельні ділянки.

За даними «Слова і Діла», станом на 1 липня до Івано-Франківської міської ради звернулося понад тисячу учасників бойових дій із заявами на отримання у власність земельних ділянок на території міста для будівництва та обслуговування житлових будинків.

Нагадаємо, сьогодні, 13 липня прес-конференції щодо скандальних рішень Івано-Франківської міськради від 8 липня. Мова йшла про будівництво 33 16-поверхових житлових будинків на території колишнього заводу “Промприлад”, проти чого витупили місцеві мешканці та про рішення міськради щодо створення в місті Муніципальної варти, проти чого виступила патрульна поліція та бійці АТО.

«Слово і Діло» зафіксувало 51 обіцянку мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа, 7 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 14%. Із повним переліком обіцянок Марцінківа можна ознайомитися на сторінці.

Читайте також:  Ніхто не помітив відсутності 70-річного франківця. Труп чоловіка пролежав на вулиці цілу ніч

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.