facebook

Тарас Случик: Марцінків перейшов на сторону корупції та псевдопатріотів. Активним громадянам треба розпочинати хрестовий похід проти режиму корупціонерів та псевдопатріотів у міській владі.

Громадський активіст Тарас Случик прокоментував “Фіртці” ситуацію з останніми подіями в Івано-Франківськійц міськраді:

544731_2745261241224_2111553718_n

Це рішення ради є актом публічного гвалтування та знущання з громади міста. Зараз позиція міського голови Руслана Марцінківа яскраво покаже на чиїй він стороні. 



Якщо мер не накладе вето на скандальне рішення та не звільнить головного архітектора міста Дмитра Нижника, це означає що він перейшов на сторону корупції, забудівельників-загарбників та псевдопатріотів. 

Тоді активним громадянам прийдеться розпочати хрестовий похід проти режиму корупціонерів та псевдопатріотів у міській владі, інакше місто потоне в бетонних джунглях“.

 

Нагадаємо, що депутати Івано-Франківської міської ради, не зважаючи на думку громади та закони проголосували за надання дозволу на розробку детального плану території в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова, цим самим фактично давши дозвіл на зведення там 33-х багатоповерхівок – цілого мікрорайону.

 

А будуватиме там фірма наближена до ВО «Свобода». Так, 26 квітня, міська рада Івано-Франківська дала дозвіл ТОВ “Івано-Франківська дорожня служба” на складання проектів землеустрою для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків на ділянці площею 1,5395 га по вул. Макогона, 23-А.

 

Забудівник здивував своїми апетитами. На площі 3,48 га планується будівництво 33 багатопоперхівок, дитячий садок на 100 місць та підземний паркінг. Із 33 будинків чотири – 16-поверхові, 12 – 12-поверхові, два – десятиповерхові та 15 дев’ятиповерхівок…

Читайте також:  "ВОЛЯ" приєдналась до Антикорупційної декларації, яку підписали політики, активісти та бізнесмени

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.