facebook

Президент ФФУ не відкидає зміни формату чемпіонату України

Андрій Павелко висловив упевненість, що наступний чемпіонат України обов’язково буде зіграно.

spain23




“Не буду нічого вигадувати, зрозуміло, що в нинішній скрутний час всі українські клуби зменшать свої бюджети, це – очевидно

Однак український чемпіонат в будь-якому випадку буде існувати. Не відкидаю, що може дещо змінитися формат, але сам чемпіонат безсумнівно відбудеться”, – заявив глава ФФУ на зустрічі з футболістами збірної України.

Також Андрій Павелко розповів футболістам про своє бачення нинішніх реалій спорту номер один, цілі та завдання на посаді глави українського футболу.

Читай також: Андрій Павелко став новим президентом ФФУ

“Хочу всіх вас запевнити в тому, що закулісні ігри в українському футболі залишилися в минулому. Нинішня управлінська команда ФФУ буде працювати тільки за принципом фейр-плей до всіх без винятку учасників футбольного процесу.

Зараз дуже складний час для країни, наше завдання і зберегти вітчизняний футбол, і розвинути його. Тому перш за все хочу вам сказати, що інтереси збірної України для Федерації футболу – на першому місці. Саме ФФУ для національної команди, а не навпаки. Все, що необхідно для якісної підготовки збірної, яка представляє інтереси всієї нашої країни, буде зроблено, це я вам гарантую”, – пообіцяв Павелко.

Нагадаємо, матч групового раунду відбору на Євро-2016 Іспанія – Україна відбудеться в п’ятницю, 27 березня в Севільї. СПОРТ bigmir)net вестиме текстову онлайн трансляцію матчу, який розпочнеться о 21:45.

Читайте також:  Україна досі фінансує проведення Євро-2012

Шукайте деталі в групі Facebook