facebook

Пластичний хірург розкрив обман Анджеліни Джолі

Знаменитий пластичний хірург Гайк Бабаян в ексклюзивному інтерв’ю висловив думку, що Анджеліна Джолі не могла видалити молочні залози через страх захворіти раком. За словами фахівця, актриса просто вирішила привернути до себе увагу гучною новиною.

2069901g-848x478-756x425

“Це повна маячня! Не бачу ніякого сенсу в цій операції.

Те, що вона видалила молочні залози, не дає гарантії того, що у неї не буде раку, якщо є схильність до цього, – зазначив хірург. – Зараз існують сучасні методи діагностики і лікування онкологічних захворювань на ранніх стадіях. Не можна так радикально вирішувати проблему. Я вам більше скажу – вона цього не робила! Просто не може бути, щоб фахівці такого рівня, з якими вона працює, порадили їй це зробити. Це чистої води піар!»


Нагадаємо, в березні минулого року Джолі зізналася виданню The New York Times, що перенесла операцію з видалення яєчників і фаллопієвих труб. Раніше актрисі видалили молочні залози. На цей крок Анджеліна пішла через великий ризик розвитку раку. Її мати померла у віці 56 років після 10 років безплідної боротьби з онкологічним захворюванням. Як виявилося, і сама Анджеліна є носієм «ракового» гена BRCA1.

«Мої лікарі з’ясували, що у мене 87-процентний ризик розвитку раку молочної залози і 50-процентний – яєчників. Як тільки я це дізналася, то вирішила не зволікати ні секунди і звести до мінімуму можливість захворювання. Я прийняла рішення зробити подвійну мастектомію. Я почала з молочних залоз, тому що в цьому випадку ризик захворювання був вище, та й операція на яєчниках складніша … »- розповідала актриса.

Читайте також:  На Скрипку накатали заяву в прокуратуру

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.