facebook

Форвард Дніпра запропонував люструвати футбольних суддів

Роман Зозуля розповів про зміни в роботі суддів у минулому і в цьому сезоні.

1598995




“Коли ти судді кажеш “товариш суддя, не було пенальті “, а він тебе на три букви посилає … Йому можна мене посилати, а мені не можна сказати, що він погана людина, не те свиснув? Він мені відразу жовту дає. Як мені, що йому відповісти? Я четвертому кажу, «тут нічого не було товариш суддя». А він мене матом посилає.

Усі думають, що судді вони такі – свиснуть і заспокояться. А судді посилають і ще гірше футболістів. Просто цього ніхто не бачить.

Смішно, коли Стрініч про себе матюкаюся, що м’яч вийшов. Він же матюкається по-хорватські. Суддя підбігає і дає червону. Каже, “я розумію по-хорватські”. Клоун, нехай зараз поговорить по-хорватські з Калінічем. Хорватську він розуміє … Багато було таких матчів, про Рамосі – через гру. А зараз по барабану, війна в країні. Зараз навіть не думаєш за тих суддів. Дай Бог їм здоров’я, тому рудому, як його … Іщенко або як його …

І Шахтар вже не в Донецьку живе, а в Києві. І судді розуміють, що все змінюється. Він же зараз не вийде в нахабну і не засудить Дніпро .. Зараз може по голові отримати, влада змінюється, можемо його люструвати.

Потрібно всіх, до речі, люструвати. Нехай у смітнику посидять півгодини. Може, щось дійде до них. Вони ж не дурні, все змінюється і вони починають трохи змінюватися “, – сказав Зозуля в інтерв’ю програмі Профутбол.
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  На Івано-Франківщині зареєстровано п’ять ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook