facebook

Як обдурити встановлені на автошляхах відеокамери

Встановлені камери на автошляхах України, якими фіксуються порушення правил дорожнього руху, є неефективними, оскільки водії вже навчились їх обманювати і на обслуговування таких камер потрібно велику кількість людського ресурсу.

17_2590-e1467378318575

На думку спеціаліста у сфері автомобільних технологій Євгена Муджирі, існуючу систему порушень ПДР потрібно терміново вдосконалювати, оскільки водії дуже швидко навчаться обманювати її, тому за роботою камери мають слідкувати ще й працівники, щоб бачити, де її промахи, а на сьогодні їх не достатньо.


“Зараз над трьома камерами працює 15 людей – по п’ять людей на камеру. Уявіть собі, скільки потрібно буде людей, щоб обробити, наприклад, кілька тисяч камер, як вони планують поставити”, – повідомив Муджирі для Голосу столиці.

На думку спеціаліста, середній штраф за порушення правил дорожнього руху коливається в межах 500 грн., тому дуже важливо зрозуміти, який обсяг інформації , що надходить із камер на дорогах, можна кваліфіковано опрацювати.

Читайте також:  Зеленський прокоментував своє ставлення до української мови: “Я повинен захищати українську мову. І я буду”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.