facebook

Барселона перемагає Реал і зміцнює лідерство в чемпіонаті

Каталонська Барселона одержує важливу перемогу в Ель Класіко.

1598939




Подробиці і онлайн матчу: Барселона – Реал Мадрид: Трансляція матчу чемпіонату Іспанії

Перший тайм пройшов за переваги мадридського Реала, який більше володів м’ячем, гостріше атакував, та й взагалі цікавіше виглядав на полі, але на перерву команди пішли за нічийного рахунку.

Спершу Мессі подав зі штрафного, а Матьє випередив Рамоса і пробив головою у дальній кут повз Касільяса, але справедливо було б, якби і Реал забив свій гол і це сталося на 31-хвилині, коли Бензема віддав п’ятою на вільний простір Роналду, той вийшов на Браво і пробив у дальній кут.

Якщо перший тайм пройшов за переваги Реала, то в другому було все навпаки. При цьому Барселона вдруге на матч повела на 56-й хвилині, коли Суарес прийняв передачу Дані Алвеса, втік від Пепе і Рамоса і пробив повз Касільяса.

Незважаючи на те, що забивати потрібно було Реалу, адже перед матчем він програвав каталонцям одне очко в чемпіонській гонці, другий тайм краще провела Барселона і могла ще не раз засмутити Касільяса, а з ним і велику армію вболівальників Реала.

Втім, відсутністю третього гола у ворота Реала гравці каталонського клубу не сильно засмутилися, адже і так перемога з рахунком 2:1 дозволила Барселоні збільшити відрив від “вершкових” в чемпіонській гонці до чотирьох очок.

Барселона – Реал 2:1

Голи: Матьє, 19, Суарес, 56 – Роналду, 31

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Олександр Усик переміг нокаутом південноафриканського боксера Мчуну

Шукайте деталі в групі Facebook