У Pokémon Go грає 21 мільйон користувачів щодня, і це тільки на території США. Крім цього, гра офіційно доступна в Новій Зеландії, Австралії та Німеччині. Завдяки просто неймовірній популярності новинки, її розробники активно зайняті поширенням гри по всьому світу, так що незабаром вона повинна добратися і до України.

На поточний момент, за даними компанії SurveyMonkey, гра є найпопулярнішою в США, що внесло її в історію країни. Раніше рекорд в США належав грі 2013 року Candy Crush Saga, у якої було 20 мільйонів щоденних активних користувачів. З огляду на швидкість поширення Pokémon Go по всьому світу, і завоювання уваги мільйонів користувачів, вона спокійно може побити показники багатьох месенджерів та інших популярних додатків. Більш того, завдяки таким темпам зростання, вона може стати найпопулярнішою грою на планеті і принести Nintendo (компанія є співвласником Niantic – ред.) колосальний прибуток.

Ажіотаж навколо новинки від розробників Niantic, яка дає можливість користувачам “ловити” покемонів на вулицях міста, в квартирі і в будь-яких інших місцях, став просто феноменальним. У Pokémon Go грають люди різного віку і професій. Приміром, нещодавно були помічені поліцейські, які “ловили” покемонів.