facebook

В Івано-Франківську хочуть ввести односторонню схему руху транспорту

Івано-Франківська Громадська рада з контролю за використанням коштів на експлуатацію, капітальний та поточний ремонти доріг запропонує міській владі змінити схему руху транспорту в місті.

image3

Про це розповів голова ради Михайло Панчишин, передає Станіславське ТБ.

“В місто заїжджає стільки машин, що воно не може стільки “переварити”. Тому, в серпні або вересні ми будемо проводити розширену раду за участю усіх міських голів, народних депутатів та депутатів міської ради щодо зміни руху транспорту в місті. Рух буде кардинально змінено – він буде одностороннім”, – сказав пан Панчишин.

Голова ради зазначив, що вийнятком в цьому питанні стануть вулиці Галицька (до парку воїнів-інтернаціоналістів) та Незалежності, оскільки там реалізувати схеми одногостроннього руху поки що неможливо.

“Ми проведемо цю розширену раду, після чого передамо наші пропозиції в науково-дослідний інститут. Там фахівці все це розроблять”, – сказав Михайло Панчишин.

На засіданні громадської ради зазначили, що діючу схему руху розробляли німці та Житомирський інститут, однак їхні розробки не прижилися.

Читайте також:  У Франківську Новгородська перетворилася на вулицю Любомира Гузара (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.