facebook

На Прикарпатті керівник Служби автомобільних доріг отримав догану

ДП «Дорцентр» на початку липня перевірив виконання робіт з поточного середнього ремонту та виявив порушення якості та контролю за нею у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Рівненській, Хмельницькій, Харківській та Чернігівській областях. Начальники Служб автодоріг в цих регіонах отримали догани за невиконання своїх професійних обов’язків.

 

1557a8dad46e64c6533fecb1d7b53986


Відповідний наказ Євгеній Барах підписав 18 липня, інформують ”Вікна” з посиланням на прес-службу Укравтодору.

Зокрема, були виявлені такі порушення:

— асфальтобетонна суміш не відповідала нормативним вимогам у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській та Чернігівських областях;

— була відсутня погоджена схема організації дорожнього руху, місця виконання робіт облаштовані з порушенням у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Рівненській, та Чернігівській областях;

— відсутній технічний нагляд з боку Служби в Івано-Франківській області;

— невідповідність товщини влаштованих шарів покриття в Івано-Франківській області;

— занижене узбіччя у Вінницькій, Івано-Франківській, Харківській та Чернігівській областях;

— відсутня горизонтальна дорожня розмітка у Чернігівській області.

«Вперше за багато років Укравтодор має значне фінансування на відновлення дорожньої мережі країни. Ми взяли на себе відповідальність за якісне та ефективне використання цих коштів, тому халатність у роботі для нас неприпустима. Перевірки продовжаться і, я сподіваюся, що всі нарешті навчаться виконувати свої професійні обов’язки так, щоб нам не було за них соромно, а дорожня галузь поверне довіру громадян до своєї роботи», – зазначив Євгеній Барах, тимчасовий очільник Укравтодору.

Нагадаємо, 18 липня 2016 року Євгеній Барах змінив керівництво у двох найважливіших структурах, що знаходяться у сфері управління Укравтодору – ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» та ДП «Укрдорінвест». Реформування галузі починається з відповідних кадрових рішень, що на думку очільника Держагентства, призведе до повної зміни як роботи господарства, так і думки населення про його діяльність.

Читайте також:  У Івано-Франківську щодня когось обкрадають у маршрутках №28 і №35

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.