facebook

«Крим будуть повертати Україні поетапно. Домовленість досягнута під час останнього візиту до Москви держсекретаря США КерріІ», – екс-член окупаційного уряду

На думку активіста, спочатку буде йти «повзуча українізація півострова»Колишній радник віце-прем’єр єра Криму, громадський активіст Володимир Гарначук вважає, що між керівництвом Росії та США досягнуто домовленості про повернення під контроль української влади окупованої частини Донбасу і Кримського півострова, передають Патріоти України.



20232900_ak_large

На думку Гарначука, така домовленість була досягнута під час останнього візиту до Москви держсекретаря США Джона Керрі. «Пам’ять пам’ятаєте, Керрі прилітав до Москви? Донбас, як я і говорив, здають повністю», — написав він у «Фейсбуці».
Що стосується Криму, то, на думку активіста, буде йти «повзуча українізація півострова». «Зараз почнуть віддавати майно українським підприємствам і держструктурам (ті, що націоналізували). Потім створювати комісію з врегулювання статусу Криму. Дивишся, і Крим стані незалежним. А потім пройдуть вибори, і хто знає, кого виберуть люди при такому розкладі, що зараз твориться в Криму», — прогнозує Гарначук.
Читайте також:  "Я тобі кадик вирву, с*ка", – Гордон до "свободівця", який погрожує йому вбивством

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.