facebook

Медики встановили, що “Coca-cola” шкідливіша за алкоголь

Вчені встановили, що популярний в світі напій “Coca-cola” шкідливіший за алкоголь. Так само будь-яка інша солодка “газована вода” завдає шкоди організму набагато більше, ніж чарка горілки. Шкідливість “Coca-cola” полягає у величезній кількості цукру, який міститься в цьому напої. Навіть маленька пляшечка газованого напою – справжня отрута.

54074_w_300

Після вживання “Coca-cola” печінка і підшлункова залоза моментально реагують на цукор, який у великій кількості присутній в напої. В результаті відбувається викид інсуліну, підвищується рівень цукру в крові і кров’яний тиск. Вся глюкоза, яка присутня в напої, тут же перетворюється в жирові клітини, і відповідно, в зайві сантиметри на талії і не тільки.

Дієтологи вважають головною причиною виникнення діабету і ожиріння вживання солодких газованих напоїв. Однак, це ще не вся шкода, яку наносять ці напої. Фосфорна кислота, яка міститься в “Coca-cola”, пов’язує кальцій, магній і цинк в нижньому відділі кишечника, і вони в прискореному темпі виводяться з організму. Оскільки, ми і так отримуємо недостатню кількість цих елементів з їжею, в результаті вживання газованих солодких напоїв кістки стають ламкими і погіршується обмін речовин.

До потенційно небезпечних для здоров’я напоїв можна віднести також всі енергетики і солодкі соки з консервантами: все через високий вміст цукру.

Читайте також:  Чоловік звернувся до лікаря з приводу постійного запopу. Лікар оглянув пацієнта і втратив дар мови

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.