facebook

Хороший секс зміцнює імунітет

Секс корисний для людини тим, що зміцнює її імунну систему та продовжує тривалість життя. І чим активніша інтимна складова, тим міцніше здоров’я.

kiss69

Таку інформацію експериментально довів швейцарський нейроімунолог з Цюріха Манфред Шедловскі, провівши ряд експериментів. Він підрахував залежність людської імунної системи від поточного статевого життя людини.

За словами фахівця з імунології Петера Шляйхера з Мюнхена, після оргазму кількість так званих кілерних клітин в організмі зростає в півтора рази. Інша назва цих клітин – фагоцити. Вони розпізнають сусідні клітинні освіти, заражені різними вірусами. Виявивши їх, фагоцити проникають усередину таких клітин і провокують їх самознищення. Тож секс, збільшуючи кількість кілерних клітин, не тільки оздоровлює організм, але і підтримує його імунну систему.

Виходить, поширений жарт про те, що хорошого сексу багато не буває, виявляється,не зовсім і жарт. Секс також нормалізує сон. Фахівці стверджують, що достатньо одного акту на тиждень, аби в організмі виробився окситоцин, який і впливає на якість сну

Читайте також:  "Переплутала з чоловіком": 41-річна мама регулярно займалася сексом з сином

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.