facebook

Сьогодні івано-франківські активісти покажуть, як «Свобода» «дерибанить» міський бюджет

В четвер, 28 липня, о 10:00 ранку, на Вічевому Майдані івано-франківські активісти, члени партнерства “Громадянське суспільство та ЗМІ – за прозорі місцеві бюджети” проведуть публічний перфоманс, присвячений розподілу місцевого бюджету.

byudzhet-1-e1455364804677

 

В рамках акції активісти наочно продемонструють “дерибан” місцевого бюджету, та представлять свої рекомендації для провадження ефективних змін у бюджетній сфері міста. Про це пишуть Версії з посиланням на Станіславське ТБ.

Нагадаємо, що понад місяць тому аналітики ініціативи “Громадянське суспільство та ЗМІ – за прозорі місцеві бюджети” представили рейтинг прозорості, участі та доброчесності структурних підрозділів виконкому Івано-Франківської міської ради, що відповідають за місцевий бюджет.

В рамках рейтингування, Івано-Франківськ, поміж десятків інших міст України, зайняв останні позиції рейтингу. Членами ініціативи були запропоновані до впровадження ефективні реформи бюджетної сфери. В рамках перфомансу активісти планують наочно продемонструвати всі наявні проблеми бюджету міста та ефективні зміни, впровадження яких дасть змогу зробити міський бюджет якомога відкритішим та прозорішим для жителів міста.

Читайте також:  Солодкий сюрприз: франківчанці продали цукерки з хробаками (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.