facebook

“Господар життя”: в Одесі мажор влаштував бійку біля ресторану

П’яний син бізнесмена з Одеси чіплявся до дівчат і побив народного депутата. Син одеського бізнесмена Олександр Семенюта приставав до дівчини і влаштував бійкув ресторані. Про це на сторінці в Facebook розповів нардеп Георгій Логвинський.

____3269_650x410

“Ви все ще дивуєтеся безкарності п’яних мажорів?Знайомтеся – це “Сашко”, він же – Олександр Семенюта. Днями на моїх очах група дуже п’яних істот під керівництвом цього персонажа вирішили погуляти. Біля входу в ресторан цей юний “господар життя” схопив незнайому дівчину за сідниці і потягнув до себе.  Дівчина злякалася і закричала, але лише один американець заступився за неї. Його шляхетність було винагороджено ударом Сашкове кулака в обличчя. Напевно, потрібно було промовчати, але на жаль – це не в моїх правилах. Я звернувся до охорони. Тут же до мене підскочила дівчина в такому ж нетверезому вигляді і повідомила, що впізнала мене, що я нардеп і “порадила” не лізти не в свою справу “, – розповів Логвинський.


Сам Семенюта заявив Логвинському,  що він є представником кримінального світу. “За нього, мовляв, у відповіді” Нарик з Дніпра “, який мене” вирішить “.  Я з повагою поставився до його кримінальному досвіду, однак запропонував вибачитися перед людьми або його чекає відповідь перед законом.Мені повторили загрозу від “Наріка”, “Промокашки”, “Умки” і ще пари незрозумілих імен. Вибір зроблений.Я набираю 102, і тут Сашко намагається вирішити ситуацію ударом в голову вже мені і втекти “, – продовжив розповідь нардеп.

“Втечу почала знімати на телефон інша дівчина. “Група товаришів” знайшла спосіб вирішити проблему, схопивши дівчину за волосся, вдаривши її кілька разів головою об машину, і намагаючись силою віджати телефон із записами. З приїхавшою поліцією вони теж не церемонилися, відразу полізли в бійку і навіть спробували переїхати машиною, що зафіксовано, як на камерах поліції, так і в рапортах. Після того, як “героїв” привезли в поліцію, вони при мені “послали” слідчого, і втекли з поліцейської дільниці,чим додали собі ще одну статтю КК. Вранці оголошується “план перехоплення” – Сашка знайшли, інших ще поки немає. Далі все відбувається в кращих традиціях одеського права. Вітчим Саші виявився впливовий бізнесмен (поки залишу його ПІБ в таємниці), що займається скупкою зерна у селян і продажем на ескорт. Часто подібні бізнеси дійсно пов’язані з криміналітетом, але вже не знаю, що вони скажуть, коли дізнаються, що їх іменами п’яний мажор погрожував депутату? “- Задався питанням Логвинський.

 

“Підозрюваний затриманий, але йому погано і терміново потрібен лікар! Швидка каже, що начебто здоровий, але треба в лікарню;) В одеській лікарні з радістю прийняли дорогого, в усіх відношеннях, гостя. Після мого звернення з офіційним листом до поліції, лікарі зібрали консиліум і виявилося, що Сашко симулянт і може їхати назад. За словами конвою, місцевий лікар дуже вибачався перед Сашком – мовляв, зробили що могли, але шибко грамотні юристи завадили, тому – викликай швидку і їдь, дружок, в приватну лікарню.У приватній клініці все повторилося, і після недовгого перебування там Сашко повернувся назад. До речі, з лікарні він мені дзвонив, просив зрозуміти і пробачити, що мовляв у глибині душі він хороша людина. І чесно, в глибині душі, я йому вірю “, – зізнався нардеп.

 

“Після цього мій телефон розжарився – дзвонили безупинно всі: нардепи, бізнесмени, святі отці. Прохання у всіх одне – Сашко в той день святкував народження сина, йому 10 днів, і мовляв, у дружини молоко пропало, так що змилуйтесь і просто перестаньте бути юристом. А з ментами і судом ми самі все вже порішали. Але вони Вас бояться – Ви на контролі тримаєте і не дасте зам’яти. Дзвінки тривали і тривають досі – з погрозами, з поясненням, що, мовляв, гроші є і вони з судом вже домовилися тому погоджуйтеся, пан Логвинський взяти кошти, а то потім не буде “, – розповів нардеп про погрози на свою адресу

При цьому Логвинський зазначив, що у своєму розпорядженні відеозапис інциденту.

Читайте також:  Сирна паска в мультиварці: простий рецепт смачної випічки на свято

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.