facebook

Насалик-молодший склав депутатський мандат, щоб поступитись місцем людям, в яких більше досвіду.

Депутат Калуської міської ради Максим Насалик підтвердив інформацію про складання депутатського мандату.

13244610_1743741965840973_6126404554173009181_n




“Це дійсно так. Хочу поступитись своїм місцем людям, в яких більше досвіду та які зможуть приносити за рахунок нього більшу користь нашому місту. В свою чергу, я буду займатись здобуванням необхідних знань та навичок, щоб у майбутньому, можливо, повернутись у політику, але вже як професіонал та знаючи свою справу”
, – сказав М. Насалик

Як відомо, батько Максима Насалика – Ігор Насалик, є міністром енергетики та паливних ресурсів, а також колишнім міським головою Калуша.

 

Місце Насалика в міськраді займе підприємець Володимир Кузик. З його іменем асоціюються збудовані в Калуші школи й садки, лікарні, сучасні торгові центри, кафе й ресторани, нові житлові будинки, реконструйовані вулиці міста. Адже все життя Воло­димира Кузика пов’язав із будівництвом.

 

Депутатом до міської ради Володими­ра Кузика обирали тричі (4-6 демократичні скли­кання). Нагадаємо, що Максим Насалик міг бути депутатом Калуської міської ради і попереднього, шостого скликання. У 2010 році він уже очолював список УП у Калуську міську раду, проте статусу депутата не набув.

Читайте також:  “З пневмонією везуть вже два тижні, медики без спецзасобів”: на Франківщині коронавірус вбив жінку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.