facebook

Київські поліцейські розбили 160 з 235 автомобілів

Станом на 21 липня 2016 року патрульні поліцейські м.Києва розбили 160 службових автомобілів Toyota Prius. При цьому, всього патрульні отримали в своє розпорядження 235 Пріусів. Таким чином, поліцейські розбили 68% свого автопарку. Таку відповідь отримав киянин Євген Баранніков у відповідь на свій інформаційний запит.

politsiya-prius-avariya-10jpg-800x534


За твердженням начальника патрульної поліції Києва Юрія Зозулі, який сам нещодавно розбив службовий автомобіль, з усіх розбитих Toyota Prius відновленню не підлягає тільки два авто (один з вини патрульного). Решта, мабуть, ремонтуватимуть.

“За рішенням суду встановлено вину поліцейських в 89 ДТП. 49 службових авто потребують ремонту”, – повідомив Зозуля. Таким чином, за офіційними даними, більше половини ДТП сталися з вини патрульних поліцейських. І це не рахуючи випадків, коли поліція фальсифікувала аварії на свою користь.

ВІДПОВІДЬ ПОЛІЦІЇ:

Нагадаємо відповідь, що всі поліцейські Toyota Prius були привезені в Україну з Японії в рамках компенсації за Кіотським протоколом. Тобто, це не безоплатний подарунок Японії Україні. Це компенсація державі, а отже – всім українцям, за невикористані квоти викиду в атмосферу парникових газів.

Замість того, щоб пустити отримані за Кіотським протоколом кошти на оздоровлення людей, вони були передані поліції у вигляді транспортних засобів, більша частина з яких була розбита. При цьому, ремонт розбитих Toyota Prius здійснюється за гроші платників податків України.

Причина того, що патрульна поліція систематично розбиває службові авто – низька підготовка і непрофесіоналізм поліцейських. Глава МВС Арсен Аваков якомога швидше хотів впровадити патрульну поліцію, щоб заробити політичні бали та зберегти владу. Аваков каже – я створив поліцію, тому мене не можна відправляти у відставку.

Однак, саме божевільний поспіх і відсутність жорстких критеріїв відбору, призвели до того, що в поліцію потрапили явні пройдисвіти, нездари, наркомани, злодії, корупціонери, психопати, недоучки. Громадяни України отримали подвійний збиток – кошти отримані за Кіотським протоколом згоріли в ДТП, а створена Аваковим поліція несе загрозу безпеці людей. Це ціна знаходження Авакова біля керма МВС.

Читайте також:  В квартирі знайшли тiлa ексзаступниці генпрокурора та її доньки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.