facebook

Службовці управління містобудування та архітектури ІФ ОДА привласнили 434 тисячі гривень

Рогатинським відділом прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

37


Йдеться про привласнення коштів при реконструкції дерев’яної церкви XVIII століття, яка є пам’яткою національного значення.
Встановлено, що у вересні 2008 року службові особи управління містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА, діючи за попередньою змовою з службовцями одного із суб’єктів господарювання, уклали договір підряду на виконання робіт з реконструкції церви у с. Кліщівна Рогатинського району на суму 433 тис 911 грн,інформує прес-служба прокуратури області.
Однак, не завершивши роботи, службовці склали акти приймання виконаних робіт, привласнивши таким чином зазначені бюджетні кошти.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте також:  На Прикарпатті затримали продавців дитячої порнографії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.