facebook

Трамп не годиться у президенти США, – Обама

Кандидат на президентське крісло від Республіканської партії Дональд Трамп не володіє навичками, потрібними для керування країною.

 


Про це заявив чинний американський президент Барак Обама, виступаючи перед журналістами в Білому Домі.

У нього, схоже, немає базових знань з ключових питань щодо Європи, Близького Сходу і Азії. Це означає, що він не підготовлений для того, щоб виконувати таку роботу,
– зазначив президент США.

Зокрема, Обама здивувався, що республіканці, як і раніше, підтримують кандидатуру Трампа. Він нагадав, як скандальний політик нещодавно висловився про сім’ю загиблого в Іраку капітана американської армії, який був мусульманином за віросповіданням. На думку Обами, це свідчить про те, що він не розуміє найважливіших питань.

“Республіканцям треба “запитати себе”: якщо те, що говорить Трамп, неприйнятно, чому ми його, як і раніше, підтримуємо? І що це говорить про партію, яка має такого прапороносця?” – додав глава США.

Американський президент зазначив, що попри розбіжності з минулими президентами і кандидатами в президенти від Республіканської партії, у нього ніколи не виникало сумнівів у їхній здатності займати президентське крісло, чого він не може сказати про Дональда Трампа.

Читайте також:  Через руйнування у Донецькій області не відкрилося 13 шкіл

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.