facebook

В Івано-Франківську виконком проголосував за створення КП “Експерт-ІФ”

В Івано-Франківську виконком розглянув проект-рішення «Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення “Про створення комунального підприємства “Експерт-ІФ”.

m48_0_ua

Як пояснив директор департаменту житлово-комунальної політики та благоустрою містаМихайло Смушак,



мета створення підприємства  – це “оперативне проведення експертиз. Адже наразі комунальникам приходиться чекати на експертизи впродовж 1,5 місяців, що сповільнює роботи”.

 

“Я не бачу в цьому нічого страшного. Таке ж комунальне підприємство є в облраді і нічого страшнго там немає і в нас не буде”,- резюмував заступник міського голови Олексій Кайда.

 

Згідно проекту рішення джерелами формування майна, фінансування виробничої діяльності, утримання Підприємства згідно Статуту будуть:

 

– статутний капітал Підприємства;

– доходи, отримані від надання послуг та виконання робіт, а також від іншої господарської діяльності;

– капітальні вкладення;

– грошові та матеріальні внески Засновника (територіальної громада міста Івано-Франківська в особі Івано-Франківської міської ради);

– кредити банків та інших кредиторів;

– майно, придбане в інших суб’єктів господарювання, організацій та громадян у встановленому законодавством порядку;

– інші джерела, не заборонені законодавством України.

 

Статутний капітал Підприємства згідно додатку проекту рішення складе 300 000 (триста тисяч) гривень, і має бути сформований Засновником упродовж одного року з дня державної реєстрації даної редакції статуту.

 

За винесення проект-рішення на сесію міськради та створення нового комунальнго підприємства проголосувало 15 членів виконкому.

Читайте також:  Франківські студенти стали учасниками літньої школи в Батумі (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.