facebook

На Прикарпатті застілля закінчилось бійкою та смертю

До Калуської районної лікарні доставили 63-річного жителя с.Грабів із численними тілесними ушкодженнями, які завдав йому 32-річний односелець.
b0c377f3bafbda95a1f8d2a3902b570e


До поліції про отримання тілесних ушкоджень внаслідок бійки із односельцем повідомив племінник потерпілого, інформує прес-служба нацполіції в області.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що 03.08.2016 близько 19:00 год. 32-річний житель с. Грабів Рожнятівського району, разом з потерпілим відпочивали з розпиттям спиртних напоїв у місцевому кафе. Раптом між чоловіками виникла сварка і молодший із них умисно, з метою спричинення тяжких тілесних ушкоджень, усвідомлюючи наслідки своїх дій почав наносити майже вдвічі старшому за себе удари руками по голові та тулубу, заподіявши тілесні ушкодження у вигляді важкої відкритої черепно-мозкової травми, перелому черепа, забою легені тощо, внаслідок яких чоловік в ніч на 5 липня помер.

За цим фактом правоохоронцями розпочато досудове розслідування за ч.2. ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі підозрюваного у вбивстві затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу – утримання під вартою.

 

Читайте також:  Подробиці смерті чоловіка та вагітної жінки, які отруїлися чадним газом на Франківщині

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.