facebook

5 правил правильного харчування в офісі

Правильне харчування – це зовсім не важко. Головне – підійти до питання з розумом. Особливо правильне і збалансоване харчування необхідно для працівників офісу, які ведуть малоактивний спосіб життя і страждають масою хвороб кишково-шлункового тракту. Ми пропонуємо п’ять порад по правильному харчуванні в офісі, аби мати здоровий вигляд та гарний настрій.

52818_w_300

Снідати дома

Ваш сніданок – запорука гарної енергетики протягом усього робочого дня. Почніть ранок з двох склянок негазованої мінеральної води. Снідайте не раніше 30 хв після пробудження – це час витратьте на зарядку і контрастний душ. У сніданку повинні бути присутніми і білки, і жири, і вуглеводи. Каша з яйцями – ідеальний варіант.

Їжте на роботі


На роботі, в ідеалі, ви повинні 3 рази прийняти їжу (на 8-годинний робочий день – це з інтервалом 2,5-3 години (якраз як того і вимагає ЗСЖ). Це два невеликих перекусу і повноцінний (по БЖУ, зрозуміло ) обід.

Обід в офісі повинен бути

І бути він повинен повноцінним. За змістом вуглеводів офісний обід зробіть менш рясним (на відсотків 30) – низька фізична активність визначає невисоку потребу у вуглеводах.

Дотримання водного (питного) режиму

В Офісі слід багато пити. При чому не каву чи чай, вони більше шкодять аніж приносять користі, а чисту, негазовану воду.

 

Ні, чіпсам та горішкам

Чіпси, горіхи промислової обробки, снеки – картопля і сухарики, солодощі, випічку, м’ясні вироби промислового виробництва (ковбаса, сосиска, буженина), промислову їжу, що вимагає лише розігріву, напої з стіків, пакетовані соки, їжу з ресторанів швидкого харчування, консерви в жодному разі не слід вживати не тільки в офісі, а й повсякденому житті.

Читайте також:  Шкідливі звички, які можуть бути корисними для здоров'я

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.