facebook

Ось як правильно читати всі головні лінії на долоні !!!

Ставимо крапку.
Хіромантія (вона ж пальмістрія і хірологія) практикується в усьому світі. Вона бере початок в індійській астрології і циганських ворожіннях.

01-1-552x425

Мета полягає в тому, щоб визначити характер або майбутнє людини, вивчаючи долоні рук.

Якщо ви початківець хіромант або просто хочете розважити друзів, радимо вам прочитати цю статтю, щоб вміти складати загальне враження про людину по його руці.

Виберіть руку. У хіромантії вважається, що:

У жінок права рука показує, з чим ви народилися, а ліва – що ви накопичили протягом усього життя.
У чоловіків – навпаки. Ліва рука показує, з чим ви народилися, а права – що ви накопичили протягом усього життя.
Крім того, домінуюча рука може розповісти про сьогодення / минулому (а не домінуючих – відповідно, про майбутнє).
Існують різні школи думки з цього питання. Дехто каже, що ліва рука показує потенціал і ймовірність, а не гарантоване майбутнє. Різниця між руками також може означати, що людина збирається зробити якісь кроки, які змінять його життя.
Визначте чотири основні лінії. Вони можуть бути переривчастими або короткими, але вони точно присутні у всіх.

Лінія серця.
Лінія голови.
Лінія життя.
Лінія долі (тобто не у всіх).
Давайте дізнаємося, як правильно читати кожну з них.

Лінія серця



.

Лінія серця вказує на силу емоційного стану суб’єкта, говорить про здібності особистості, як вона зможе любити і виражати свої почуття.

Закінчення лінії серця між пальцями говорить про рівновагу почуттів і розуму.

Також на лінії серця можна побачити острова – це проблеми стосуються серця як органу. Але лінія в основному висловлює почуття, і показує якість з яким пов’язані всі прихильності людини, тобто відносини і різного роду переживання.

Читайте також:  Поліція розшукує безвісти зниклого 40-річного прикарпатця

Біля лінії серця по сусідству часто можна зустріти Кільце Венери – це лінія, яка посилює значення серцевої лінії на руці.

Лінія голови.
Лінія голови показує нам стан розуму людини і говорить нам, як людина може застосувати свій інтелект в життя і отримати від цього найбільшу вигоду.

Якщо лінія голови пряма і сильна, досить великої довжини і виходить на чітко виражений горбок Марса, це вказує на здатність людини інтенсивно відстоювати свою точку зору і думку.

Варто відзначити той факт, що людині з лінією голови, яка відступає на великій відстані від лінії життя, властиво помилятися: це ознака імпульсивності.

На головний лінії відображені події, пов’язані з розумовими досягненнями людини, які відображаються у вигляді відгалуженні, висхідних вгору, а також психологічні проблеми, виражені гілками протилежного значення, що дасть можливість попередити людини про наслідки, які можуть завдати шкоди здоров’ю людини.

Лінія життя.
Лінія життя є показником здоров’я, життєвої енергії та витривалості. З її допомогою можна визначити головні події, що стосуються особистого життя людини, а також побачити все, що стосується здоров’я та самопочуття.

Довга лінія життя, якщо вона ясно окреслена і має рівномірну глибину, обіцяє міцне здоров’я, допомагає долати труднощі, так як винагороджує володаря силою опірності життєвим негараздам ​​і хвороб, пророкує можливість тривалої і плідної життя.

Лінія червоного кольору вказує, що людина схильна до нервових зривів, а також говорить про посилену життєвої енергії володаря, часом настільки сильною, що можуть траплятися сплески агресії і жорстокості.

Якщо спостерігається широка, як би розмита лінія, це вказує на погану фізичну форму і схильність до хвороб, характеризуючи особистість як схильну до зовнішнього впливу.

Читайте також:  У Вінниці в 9-місячного немовляти виросло довжелезне густе волосся (фото)

Багато людей з короткою лінією життя довго і щасливо живуть, так як згодом лінія може прорости, якщо людині вчасно підказати. Можливо, наприклад, що кинута шкідлива звичка позитивно вплине на ослаблене здоров’я і поліпшить ситуацію.

Лінія долі.

Лінія долі є досить складною, так як ліній долі може бути кілька, та до того ж починатися лінія долі може з різних частин руки.

Це головна лінія, яка відображає кар’єру людини, вказуючи на те, як він буде слідувати по життю. Тут ми побачимо всі головні події, всі зміни і нахили в його житті.

Лінія в точності характеризує те, що відбувається в житті людини, все досягнення і невдачі. Зверніть увагу на злами лінії, розриви і перетину, це може означати великі неприємності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.