facebook

ДАБІ виявила в Івано-Франківську чергове незаконне будівництво (фото).

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області проводиться позапланова перевірка дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності при здійсненні самовільної реконструкції квартирного житлового будинку на вул. Кривоноса, 7в у м. Івано-Франківську.


 2

При здійсненні перевірки працівниками Управління виявлено надбудову другого поверху над квартирою №1 в даному будинку без узгодження з власниками сусідніх квартир, без затвердженої у встановленому порядку проектної документації та без жодних дозвільних документів.

Будівельні роботи проводяться з порушенням будівельних норм, стандартів і правил, що в свою чергу може призвести до обвалу та непередбачуваних наслідків, оскільки даний будинок №7В на вул. Кривоноса зведений ще в 50-х роках минулого століття.

 

 

Посадовою особою Управління на замовника даних будівельних робіт складено протокол про адміністративне правопорушення з накладенням штрафу та видано припис з вимогою зупинити будівельні роботи та усунути виявлені порушення.

Після закінчення терміну припису, у разі його невиконання, Управлінням буде подано позовну заяву до суду про знесення надбудови та приведення будинку №7в на вул. Кривоноса до попереднього стану.

 

 

Читайте також:  Президент Зеленський скасував осінній призов та відклав демобілізацію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.