facebook

Зеленський повідомив про старт зйомок повнометражного фільму «Слуга народу»

Художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський заявив, що 13 серпня стартують зйомки повнометражної версії «Слуги народу» і серіалу «Слуга народу-2».
i75_ArticleImage_117675

Про це він повідомив в інтерв’ю «Детектору медіа».

«13 серпня ми приступаємо до зйомки повнометражної версії фільму «Слуга народу» – хочемо почати саме з повного метру. Цей фільм є частиною другого сезону серіалу. «Слуга народу-2» – це три великі історії. Одна з них – це повнометражна версія. З неї ми й розпочинаємо знімати», – розповів Володимир Зеленський.

За його словами, продакшн зараз має проекти повних метрів для різних ринків і перебуває у пошуку інвестицій.

«У нас є круті розробки для американського ринку – поки не можемо фінансово їх подужати. І є «Слуга народу». Але «Слугу» ми намагатимемося зробити самостійно, незалежно ні від чого. У нас, у принципі, хороший пакет повних метрів, ми займаємося пошуком інвестицій…Ми будемо робити кіно для американського ринку, продавати американцям, а вони вже нехай продають, куди хочуть», – сказав художній керівник студії «Квартал 95».

Водночас він був не готовий говорити, який саме проект продакшн готовий пропонувати ринку США.

«Ми в пошуку повної інвестиції. Скажімо так: у нас уже є певні напрацювання й домовленості, нам потрібна серйозна цифра. Як нам здається, в нас є такий проект, який… (замислюється. – ДМ) Тут треба було б розповідати про проект, чого ж я буду просто епітетами сипати? А розповідати про нього, на жаль, поки рано», – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, європейський дистриб’ютор компанія Eccho Rigts представила під час міжнародного телеринку MIP TV 2016 у Каннах (Франція) український серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» серед новинок, які найближчим часом буде продавати на всі території.

Читайте також:  “Що болить і де свербить, і як лікувать”: “Квартал 95” гучно висміяв Супрун та її поради українцям

Комедійний серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» став призером міжнародного фестивалю медіаконтенту World Media Festival Hamburg (Німеччина).

8 серпня розпочав тестове мовлення новий розважальний гумористичний платний канал «Квартал ТВ» – спільний проект студії «Квартал 95» і «1+1 медіа».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.