facebook

Франківські патрульні перейшли на посилений режим роботи

12 серпня під час засідання регіональної координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Івано-Франківській області узгоджено організаційні заходи з переходу на режим роботи відповідно до встановленого рівня терористичної загрози «можлива загроза».
185278 (17)


У позачерговому засіданні штабу взяли участь керівники регіональних управлінь Служби безпеки України, Нацполіції, патрульної поліції, Державної пенітенціарної служби, держслужби з надзвичайних ситуацій, підрозділів Збройних сил України, Національної гвардії, представники органів влади та місцевого самоврядування. Учасники розглянули питання забезпечення додаткових заходів із охорони важливих об’єктів життєзабезпечення краю та місць масового перебування людей.

Правоохоронці вкотре наголошують, що безпека громадян залежить не лише від роботи силовиків, а й від пильності та відповідальності місцевих мешканців. Краян просимо невідкладно звертатися до поліцейських у випадку виявлення підозрілих предметів, транспортних засобів та осіб.

Якщо вам відомо про факти та наміри здійснення терористичної чи диверсійної діяльності, просимо негайно повідомляти на телефон довіри УСБУ (0342) 52-22-95 або на 102. Обидві лінії працюють цілодобово.

 

Читайте також:  Знайшли мертвим. Хмельницького таксиста, якого шукали протягом тижня, знайшли в лісосмузі (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.