facebook

Україна завоювала ще одну срібну медаль в Ріо

Жіноча збірна з фехтування на шаблях у складі Аліни Комащук, Ольги Харлан та Олени Кравацької у фіналі поступилась надпринциповому супернику – збірній Росії.

715238


Перший укол у двобої залишився за росіянками – відзначилась Софья Вєлікая. Вона ж і виграла перший поєдинок у нашої Аліни Комащук з рахунком 5-2.

Позначку у 10 уколів першими досягли також росіянки – Юлія Гаврилова у своєму двобої виявилась сильнішою за Ольгу Харлан (10-4).

У третій сутичці олімпійська чемпіонка Ріо Яна Єгорян також взяла гору, довівши рахунок до 15-8, у четвертій росіянки збільшили відрив ще на 1 бал – 20-12.

Двобій Кравацької та Вєлікої закінчився внічию (загальний рахунок зріс до 25-17), а шостий поєдинок нарешті залишився за нашою Ольгою Харлан 6-5 (щоправда,у загальному продовжували лідирувати росіянки 30-23).

Сьомий мікропоєдинок став вирішальний у поєдинку – росіянці Гавриловій вдалось перемогти з різницею у чотири уколи і довести загальний рахунок до 35-24. Восьмий мікропоєдинок залишився за росіянкою Єгорян, яка довела рахунок до 40-28, і такий величезний гандикап відіграти Ользі Харлан в останній дуелі не вдалось. Загальний рахунок фіналу – 45-30 на користь Росії.

Читайте також:  Рекордсмена збірної України Тимощука зібралися позбавити звання почесного громадянина в рідному місті

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,

Джерело.