facebook

Мер Марцінків підозрює, що акцію біля Вічного вогню у Франківську проводитимуть сепаратисти.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків попросив юридичний відділ підготувати позов щодо незрозумілої акції біля Вічного вогню.

marcinkiv_6f7a5

 




До дня Незалежності загострюється ситуація в місті. Звертаюсь до поліції та СБУ звернути на це увагу, бо приїхали сепаратисти роблять акцію в Франківську
“,- сказав Р. Марцінків.

 

Мова йде про акцію, яка відбудеться о 15.00 годині. Діалогова акція «Спільна кухня», в який візьмуть участь громадські діячі та правозахисники з Прикарпаття, активні переселенці з Донбасу та активісти-миротворці з Росії. Мета даної миротворчої акції – сприяти налагодженню діалогу через безпосередній контакт між людьми з країн та регіонів, що знаходяться у стані збройного конфлікту.

 

Під час проведення акції у громадському просторі міста буде створена мобільна «кухня», де проходитиме чаювання та відбуватиметься діалог. До участі у дискусії матимуть змогу долучитися всі охочі мешканці міста.

 

Читайте також:  Конкурс перукарів, кольоровий забіг та богатирський турнір: стало відомо, як Франківськ святкуватиме День молоді

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.