facebook

Троє прикарпатців увійшли до фіналу конкурсу “Дитяче Євробачення – 2016

13 серпня в Києві, в студії Першого Національного каналу, відбувся півфінал Національного відбору на „Дитяче Євробачення – 2016”.

eQrW_HwYnuo

Івано-Франківськ представили семеро вихованців Школи розвитку сучасних мистецтв „StarTeam”, троє з них пройшли до фіналу.

2-8

Це Денис Родін, дует



Наталя Садова
та Денис Довірак і Юлія Радчук.

Усі діти виступили дуже вдало, їх гарно сприйняли. Навіть прозвучала така фраза, що в Україні є дві столиці – Київ та Івано-Франківськ. Мені приємно, що до підготовки в конкурсі долучилася велика команда. І я хочу подякувати людям, які допомогли у створенні номерів, створенні треків. Дякую викладачам вокалу „Star Team”, хореографу Катерині Горіній, яка ставила номери усім діткам, аранжувальнику Роману Калину та музиканту Євгену Чичановському, Оксані Качур, а також колективам „Vertical Limit” і „Танцювальна школа Влада Ями”.

10 вересня відбудеться фінал „Дитячого Євробачення”, під час якого діти у прямому ефірі змагатимуться за право представляти Україну на конкурсі в Мальті. Щиро сподіваюся, що вболівальники не лише Івано-Франківщини, але й усієї України підтримають наших, прикарпатських співаків”, – розповіла керівник Школи розвитку сучасних мистецтв „StarTeam”Ірина Батюк.

Читайте також:  На війні загинули прикарпатці Михайло Андрусяк, Михайло Балабан і Любомир Боришкевич

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.