facebook

“Шампанські очі”: прем’єра в день народження Кузьми “Скрябіна”

До дня народження Кузьми “Скрябіна” PIANOБОЙ видав відео на пісню “Шампанські очі”

Кузьма Скрябін. Pianoбой

На честь дня народження Кузьми “Скрябіна” вся команда групи Pianoбой



вирішила висловити респект одному з головних музикантів незалежної України.

На концерті пам’яті Андрія Кузьменка в травні 2015 року Дмитро Шуров виконав трек Кузьми “Шампанські очі”, який погано знали навіть знавці музики “Скрябіна”. Шуров (Pianoбой) вирішив дати цій пісні друге дихання.

Кузьма Скрябін. Pianoбой

“Шампанські Очі” – одна з багатьох недооцінених і маловідомих пісень Кузьми, який міг щиро й іронічно співати про людські почуття, як ніхто. Відразу після триб’юту багато хто чекав студійну версію пісні в нашому виконанні, адже тільки на офіційному каналі концерту на youtube її подивилися 750 тисяч глядачів. Якийсь час займатися цим було занадто боляче. Але час лікує: Андрій, разом з Девідом Бові і Джоном Ленноном, вже більше року доглядає за нами зі своєї студії на небесах. І я вирішив, за згодою дружини Андрія Світлани, якій і була колись присвячена пісня, все-таки записати і видати “Шампанські Очі”. Для пісні це можливість отримати нове життя і летіти далі, а для мене – ще раз висловити безмежний респект одному з кумирів мого дитинства.

Кузьма Скрябін. Pianoбой

Кузьма Скрябін. Pianoбой

Режисер Андрій Бояр, який працював над відео до пісні, повідомив, що було використано 2000 справжніх малюнків – тільки фарби та пензлі, ніякого фотошопу.

Вважаю, що кліп на таку пісню не міг бути звичайним. І я щасливий, що нам вдалося зробити це разом з людьми в мирній і творчій атмосфері. Ми не обмежували людей у їхній фантазії: відео змонтоване з більш ніж 2000 справжніх малюнків – тільки фарби та пензлі, ніяких фотошопів. Всі малюнки настільки різні, що історія хлопця і дівчини отримала повний спектр емоцій
Андрій Бояр.

Відзначимо, що пісню записали влітку 2016 року в студії Д.Ы.Ш.У., а зведенням і мастерінгом займався Олександр Садовець (На Хаті Рекордз), який завдяки щасливому випадку опинився тією самою людиною, яка всі останні роки працювла над альбомами групи “Скрябін” та іншими проектами Кузьми.

Читайте також:  Такого розмаху Україна ще не бачила: Унікальні кадри із закритої вечірки до дня народження Ірини Білик! (фото)

Пісня “Шампанські Очі” – перша ластівка багатьох подій, запланованих групою Pianoбой на осінь 2016. Серед них – прем’єри нових пісень, колаборації з кіно і всеукраїнський тур, який відбудеться в жовтні-листопаді і охопить 16 міст. Завершиться все грандіозним концертом у київській Stereoplaza 3 грудня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.