facebook

Франківець за тисячу гривень побив маріупольця та вистрілив йому по ногах (Фото)

Приїхавши до Маріуполя з Івано-Франківська, 29-річний зловмисник оселився в орендованому житлі і познайомився з місцевими мешканцями. Після завершення строку винаймання житла чоловік мав повернути тисячу гривень, проте вирішив зекономити.

35

Надвечір він домовився зустрітися з посередником між ним та орендатором у квартирі, а коли 25-річний потерпілий прийшов, його зустрів боржник разом з другом. Крок за поріг та розпочалася стрільба – два постріли по ногам, а потім численні удари битами по голові та тулубу. З останніх сил посередник втік. За декілька хвилин приміщення покинув і один зі зловмисників. Винаймач, тим часом, розраховуючи, що про подію не дізнається поліція, став знищувати сліди злочину. Саме за цим заняттям його і застала слідчо-оперативна група, що прибула за викликом.

Його поплічник встиг сховатися, але все одно був затриманий за кілька днів за місцем мешкання знайомих.

Під час проведення слідчих дій з’ясувалося чимало цікавих фактів відносно гостя з Івано-Франківська. Під час затримання він представився не своїм ім’ям. На знак підтвердження надав правоохоронцям водійське посвідчення. Проте під час звірки відбитків пальців за наявними базами даних обман розкрився. Виявилося, що на рідній Батьківщині його оголошено у розшук за ряд майнових злочинів. Що насправді чоловік робив у прифронтовому місті, належить з’ясувати слідству, як і надати остаточну правову оцінку усім протиправним діям його та товариша.

На сьогодні вищевикладений факт кваліфіковано за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб» Кримінального кодексу України, за що передбачено до 10 років позбавлення волі.

Речові докази вилучено, в тому числі і знаряддя заподіяння тілесних ушкоджень. Досудове слідство триває.

Читайте також:  Українця на відпочинку у Туреччині побив до напівсмерті турист із Росії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.