facebook

У Миколаєві чоловік у масці скоїв збройний напад на поліцейських, поранений патрульний

Правоохоронці відкривали у відповідь вогонь

253601

У Миколаєві на вул. Спортивної невідомий чоловік у масці відкрив вогонь у бік поліцейських, поранивши одного з правоохоронців. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Миколаївській області.

Поліцейським в 5:00 19 серпня надійшло повідомлення про те, що по вул. Спортивної невідомий чоловік, обличчя якого було закрите маскою, ходить зі зброєю в руках.

“Патрульні прибули за вказаною адресою і побачили невідомого, який, на появу поліцейського автомобіля почав стріляти, поранивши одного з правоохоронців. Патрульні поліцейські, оцінивши загрозу їх життя, також застосували табельну вогнепальну зброю, внаслідок чого був поранений і нападник”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, зловмисник продовжував чинити опір і, впавши на землю, діставши гранату, висмикнув чеку і кинув під патрульний автомобіль. На щастя, граната не вибухнула.

Злочинець і поліцейський госпіталізовані в лікарню, де зараз проводиться хірургічне втручання.

Встановлено, що зловмисник раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів і зброї, а також – за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. На даний момент він перебуває під судовим слідством.

На місці події працюють співробітники поліції. Зброя, гільзи та гранату вилучено та направлено на дослідження. Проводяться першочергові слідчі заходи, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне встановлення всіх обставин події.

Слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 348 Кримінального кодексу України “Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця”.

Читайте також:  У Надвірній поліціянти на «гарячому» затримали юнака, який намагався проникнути до зачиненого магазину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.