facebook

На Верховинщині п’яний чоловік сокирою побив чужу автівку

До чергової частини Верховинського відділення поліції надійшло повідомлення від 36-річного мешканця одного із сіл району.

Він розповів, що невідома особа пошкодила сокирою його автомобіль марки «Сітроен С 3»: пробила лобове скло, пошкодила механічний пристрій подушок безпеки, склоочисників та капот.

11686_9efd36f2 (36)


На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що до вчинення вказаних кримінальних правопорушень причетний місцевий безробітний, раніше неодноразово судимий за вчинення подібних правопорушень та майнових злочинів. Правоохоронці виявили зловмисника на місці вчинення злочину.

В ході слідства з’ясовано, що на час вчинення хуліганських дій він перебував у нетверезому стані. Завдану шкоду оцінюють на суму 17 000 гривень. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Інформує Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Читайте також:  В Івано-Франківську міська рада уклала всі тендери до вступу в дію системи ProZorro.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.