facebook

Кохання живе п’ять років: як врятувати шлюб від розриву

Жіноче кохання – «клей» для всіх відносин.Стосунки між чоловіком і жінкою можуть тривати довгі роки, проте після п’яти років палкого кохання у серці жінки неодмінно стаються суттєві зміни. І ми зараз не про фізіологію!

na-tchem-osnovan-semeyne-otnosheniya-muzha-i-zhen

Бельгійські вчені провели дослідження, в якому взяли участь 200 представниць прекрасної статі, які на той момент перебували у стосунках чи шлюбі з чоловіком.



Відповідно до результатів експерименту було встановлено, що без постійної підтримки та «підживлення» почуттів з боку чоловіків, жіноче кохання вмирає і це стає причиною розлучень та зрад.

1409578071_muzg_i_zgena

Якщо протягом перших п’яти років жіноче серце ще повниться романтичними переживанням, а чоловік приділяє їй достатньо часу та уваги, то після п’яти років стосунків це все кудись містичним чином дівається. Чоловіки вважають, що зробили за ці роки все, що могли і цього цілком достатньо, чим і руйнують  ніжні жіночі почуття до себе.  

4f2ec3c24d7a78120ea88bc733c5313a

Добровольці-жінки, які брали участь у досліджені розповіли, що перші роки стосунків були чудовими і повними приємних переживань, проте в середньому, після 5 років стосунків чоловіки забували про них, звикали до їхньої постійності і вірності. Жінки страждали від браку уваги та кохання і після тривалих сварок та недомовок розлучалися з партнером.

husband-wife-problem-solution

Результати досить вражаючі: 80% жінок після п’яти років стосунків та відсутності належного ставлення до себе розлучалися зі своїми чоловіками або зраджували їм. Лише 20% опитаних залишилися у шлюбі, хоч і не позбулися постійних конфліктів та сварок.

8c375b81a7db5f4065dc54c04bf064da

Вчені вирішили заспокоїти чоловіків і просто нагадати їм, що стосунки треба підживлювати та будувати увесь час їхнього існування! Важливо розвивати родинні взаємини, згадувати, що поруч з вами людина, яка потребує в вас і яка дає вам комфорт та турботу, а натомість отримує байдужість і неуважність від вас.

Читайте також:  Закоханий і щасливий: у мережу злили дані та фото коханки екс-чоловіка Ані Лорак

muzhchina-i-manipul-6

Після укладання шлюбу боротьба за серце вашої коханої лише починається! Експерти, виходячи з нарікань опитаних жінок, радять чоловікам наступне: приділяйте більше часу вашим жінкам, проводьте разом багато часу, спілкуйтеся з ними на будь-які теми, йдіть назустріч своїй половинці і враховуйте її  побажання. Інколи це рятує родини!

62060_0

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.