facebook

Прикарпатець Микола Остап’юк потребує допомоги небайдужих у боротьбі з важкою хворобою (фото+реквізити)

Як повідомляла раніше , з жовтня 2014 року з раком бореться 18-ти річний житель Надвірнянщини Микола Остап’юк.




 14034963_662439000586367_6454070075906277048_n

Юнак переніс кілька курсів променевої та хіміотерапії. Втім,повністю подолати недугу не вдалось. Про це повідомляє Ірина Станчак:

 

«Ти знаєш, матусю, так хочеться жити, Я так ще багато маю зробити. Пробач, що, можливо, десь помилився, Я вірю, надіюсь, допоможе Всевишній… Дорогі мої, за проханням мами я знову звертаюсь за Вашою молитвою та підтримкою. Нехай простить нас Бог, що можливо зарано почали радіти, проте нижче написану статтю не забиратиму, бо у ній жодного лукавого, неправдивого слова, усе, що пройдено і результат, якому Коля так радів і просив поділитись. Він справді зараз гарно виглядає і почувався здоровим. АЛЕ: На превеликий жаль, недовго була усмішка на обличчі Колі та його батьків. Надійшли тривожні новини. При черговому контрольному обстеженні виявлено, що пухлина знову подає ознаки життя та виникають ускладнення. Потрібне термінове обстеження та лікування закордоном. Ми не втрачаємо надії, Коля витримав безліч курсів хіміотерапії, віримо, що зможе знайти сили й надалі. Пухлина у капсулі, проте дуже глибоко. Тому потрібне спеціальне обладнання, щоб вплинути на неї. Від імені батьків благаємо про Вашу допомогу, оскільки лікування, як відомо, дуже дороге. Будь ласка, допоможіть врятувати батькам сина, йому всього 18», – йдеться у повідомленні.

Реквізити мами Колі, Остап’юк Оксани Іванівни та номер тел.+30989481220

 

Ірина також додає, що Миколу готова прийняти клініка в Турції,проте необхідна фінансова допомога небайдужих:

«Колю готові на даний час прийняти у клініці Стамбулу. Надійшов лист: “Я получила ответ из специализированной клиники MedStar в Анталии. Имя профессора известно далеко за пределами Турции. В его клинике используются самые действенные и проверенные на тысячах пациентов методы лечения. По данному запросу мы проконсультировались с доктором из Анталийского филиала, доктор – онколог, Проф. Др. Мустафа Оздоган. Если пациент в состояние перенести перелет, то наша клиника готова его принять.” Без нашої допомоги просто нереально поїхати. Тільки на самий початок батькам потрібно біля 20 тис.доларів. Будь ласка, максимальний репост, допоможіть, щоб не дати часу прогресувати пухлині, на 99.9 % було її приглушено. Ми віримо…Якби ж Ви тільки чули його голос як він хоче жити, у такому віці все розуміє(((Ми кожен день на зв’язку, знаю і розумію. Болить, допоможіть, будь ласка,хто тільки як може», – звертається Ірина.

 

Читайте також:  Світ попередили про спалах ще однієї хвороби через коронавірус

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.