facebook

В Івано-Франківську 33-річна жінка пограбувала дитину

Працівники поліції з допомогою матері потерпілої дитини затримали зловмисницю за підозрою в пограбуванні у дворі будинку малолітнього хлопчика.

1441884549_zatrimannja-zlovmisnici-po-garjachih-slidah


З повідомленням про пограбування до поліції звернулась мати пограбованого хлопчика, 33-річна місцева мешканка.

Як вона повідомила, до її 9-річного сина, який гуляв у дворі, неподалік будинку у якому проживає, підійшла невідома жінка. Хлопчикові вона представилася працівником поліції та попросила у нього мобільний телефон марки “Doogee”, щоб нібито передзвонити. Але в подальшому жінка, не повернувши телефон, намагалась втекти з місця події. Після чого дитина покликала на допомогу маму, яка наздогнала зловмисницю та викликала правоохоронців.

Мобільний телефон у зловмисниці вилучено та повернуто власникові. Правоохоронці перевіряють жінку на причетність до інших подібних злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За відкрите викрадення чужого майна грабіжницю можуть покарати штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі до чотирьох років.

 

Читайте також:  Чоловік під приводом щедрування затягнув 10-річну дівчинку до спальні на Харківщині

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.