facebook

В Івано-Франківську тривають ремонти доріг та прибудинкових територій (фото)

30 серпня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків оглянув стан ремонтних робіт у місті. На вул. Угорницькій завершують асфальтування.

1472565219_ugornicka-1_novyy-razmer

Минулого року тут почали роботи від вул. Надвірнянської, постелили нижній шар асфальту, забрукували тротуари. Цього року роботи завершують, продовживши ремонт аж до вул. Незалежності, укладуть верхній шар асфальтного покриття. Руслан Марцінків зазначив, що затримали ремонт цієї вулиці через будівництво будинку. Чекали, доки прокладуть мережі та вивезуть будівельне сміття.

На прилеглій вул. Кисілевської вже завершили капітальний ремонт дороги. А впорядкувавши Угорницьку, остаточно закінчать, так звану, малу об’їзну. Це дозволить значно розвантажити рух транспорту на головних дорогах цього мікрорайону.

В іншій частині міста, на вул. Довгій, також продовжують комплексний ремонт. Напередодні тут заасфальтували дорогу, а тепер брукують тротуари. Встановлюють римську плитку, яка вирізняється підвищеною стійкістю до зношення. На ці роботи міська рада на минулій сесії передбачила фінансування додатково.

«



Намагаємось комплексно впорядковувати вулицю за вулицею в усіх частинах міста. Майже на кожну сесію міськради виносимо нові об’єкти. Звісно, першочергово звертаємо увагу на ті ділянки, які потребують негайного ремонту. І це стосується не лише середмістя, але й мікрорайонів
», – розповів Руслан Марцінків.

 

 

Читайте також:  ШОК: Павук прожив у вусі пацієнтки тиждень і сплів там павутиння, - лікар

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.