facebook

В якому віці людина найбільше схильна до зрад: висновки вчених

Підозри стосовно зрад завжди хвилюють закохані пари, навіть в найпрекраснішому романі іноді закрадається маленький черв’ячок сумнівів – а раптом?..

f02e6049da3cc043d5e584503c155ac1

Вчені з’ясували, що існує певний вік, в якому підвищується ступінь ризику потрапити в тенета хіті. Це закономірно відбувається в кінці кожної декади – в 29, 39, 49 років!

Людина відчуває себе на порозі якогось нового етапу, озирається назад, стикається з нереалізованими планами у житті або сумнівними досягненнями.Все це створює нестабільний емоційний фон, який провокує партнерів шукати різноманітність і нові відносини на стороні.

Дослідження проводилися на базі сайтів знайомств, учасники яких знаходяться в різних вікових категоріях та, як правило, вже перебувають у відносинах в реальному житті!



Справжній вік тих, хто шукає нового партнера на стороні зазвичай приховується, зменшується в межах допустимого, внаслідок все тієї ж передбачуваної  «кризи закінчення декади».

Стоит-ли-терпеть-измены-жены-мужа

Ще одним фактором, що впливає на можливий розлом в стосунках, стає питання грошей. Відсутність фінансової стабільності до досягнення «ризикованого віку» також може спровокувати партнера шукати впевненості і самоствердження на тлі слабшої і нереалізованої людини.

Читайте також:  Рада дозволила ще одній категорії чоловіків демобілізуватися: Кого це стосується

Шукайте деталі в групі Facebook