facebook

Олександр Шевченко про забудову міського озера: Громада не повинна потурати кишеньковим фірмам Фітеля і Анушкевичуса

В Івано-Франківську в Урбан-спейсі триває дискусія громадської ініціативи “Вільне озеро” щодо облаштування зеленої зони навколо міського озера. Народний депутат України від міста Івано-Франківська Олександр Шевченко вважає неприйнятною таку поведінку забудівників, коли ті не рахуються із думкою громади та намагаються забудувати житлом рекреаційну зону, для чого внести зміни до Генплану міста.

ekZKSmD6pAo


Якщо чи Гасимов чи будь-який інший забудівельник так зневажатиме права громадян, то я як депутат Верховної ради зможу це зупинити”, – переконаний Шевченко.

Окрім того, нардеп радить громаді не боятися судових процесів і відстоювати свої права.

“Не треба боятися судових процесів. Бо або будівельники виконуватимуть волю громадян, або вони не будуватимуть, а опікуватися даною територією будуть інші, хто буде виконувати волю іванофранківців. Громада не повинна потурати кишеньковим фірмам Фітеля і Анушкевичуса. Ми показали як треба працювати на Набережній, де зупинили всі зловживання, і ми покажемо як треба робити у місті з відстоюванням його інтересів. Я готовий бути інструментом громади у відстоюванні її інтересів”, – резюмує Шевченко.

Нагадаємо, що фірма “Вамбуд” має намір будувати житло на рекреаційних землях біля міського озера, які є в оренді депутата міської ради, новопризначеного керівника Управління екології та природніх ресурсів ОДА Ріафеат Гасимова, який вважається наближеним до мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса.

джерело firtka.if.ua

Читайте також:  Олександр Шевченко: Ремонт дороги Яблунів-Делятин - це перемога громади

Шукайте деталі в групі Facebook