facebook

Олександр Шевченко про щомісячно зростаючу ціну нового моста в Пасічну: “Ми не дозволимо міській владі красти сотнями мільйонів гривень!

Народний депутат України Олександр Шевченко регулярно звітує про свою роботу у Верховній Раді перед виборцями. Цього разу зустріч з мешканцями Пасічної…Запитань багато… Зокрема про новий міст в Пасічну.

14358871_638374289656464_805652458486759911_n
На запитання про його чи не щомісячно зростаючу ціну, яку озвучує мер Івано-Франківська Руслан Марцінків (яка, нагадаємо, за пів-року вже зросла втричі – з 120 мільйонів в квітні, до більш як 300 мільйонів в серпні), Олександр Шевченко відповів:

Про ціни на мости я розповім вам фактами, числами і прикладами… 



Є такий тимчасовий міст з авторинку в в сторону дороги на Богородчани. Так от нещодавно ми виграли тендер на його добудову, бо його як почали ремонтувати в 2008 році, то дотепер не можуть закінчити. 

Проектна тендерна ціна завершення робіт згідно проекту влади його була 70 мільйонів гривень. Як ви думаєте, за скільки ми виграли тендер? За 27 мільйонів гривень!! 

Другий приклад – міст в Татарові в сторону Яблуниці. Він також був не завершений кілька років. Коли я запитав – чому він не робиться, давайте ми його завршимо, то мені відповіли – “та там треба дуже великі гроші – сім мільйонів гривень…” Я попросив наших кошторисників порахувати його реальну ціну…

Ми зробили його і відкрили для руху автомобілів за 1 мільйон 200 тисяч гривень! Тому можете робити висновки про масштаби неефективного використання бюджетних коштів, про їх розкрадання.

Переконаний, що ціна нового моста в Пасічну є в кілька разів завищеною. Це сотні мільйонів гривень!  Але ми не дозволимо місцевій владі красти. Ми будемо брати участь у всіх тендерах, і будемо давати реальну ціну, нехай ніхто не сподівається красти як він звик“, – переконаний О. Шевченко.

 

 

 

Читайте також:  Порошенко підписав закон про заборону трансляції російських фільмів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.