facebook

У Росії знайшли секретне “межигір’я” Медведєва вартістю 30 млрд рублів з вертолітним майданчиком і лижною трасою

Відео з резиденцією прем’єр-міністра зняли з висоти пташиного польоту.
Фонд боротьби з корупцією Олексій Навальний опублікував дані про резиденцію голови уряду РФ Дмитра Медведєва, побудовану на гроші, “пожертвувані” на благодійність.

158023

Мова йде про садибу Миловка, розташовану в кілометрі від центру міста Плесо Івановської області. При цьому, за даними ФБК, російському прем’єрові належить не два гектари, як стверджувалося в ЗМІ, а 80. На території знаходяться приватна пристань, лижний схил, три вертолітні майданчики, кілька будинків, готель, три автопарковки та інші об’єкти. Все це вдалося зняти з безпілотника.

Засновник ФБК стверджує, що садиба була куплена на гроші благодійного фонду “ДАР”.

“Акціонери газового гіганта НОВАТЕК [Леонід] Михельсон і [Леонід] Симановський внесли 33 мільярдів до статутного фонду благодійного фонду ДАР (керівником наглядової ради там був однокурсник Медведєва), а фонд з цих грошей почав будувати кілька дивних закритих об’єктів і цей в тому числі”, – йдеться в розслідуванні.

“У нас немає сумнівів, що дача не олігарха, а саме дача Медведєва. Тим більше, що він там часто буває”, – зазначив Навальний, продемонструвавши відповідність фотографій в записі прем’єра з місцем розташування дачі.


Читайте також:  Обама на рік продовжив санкції проти Ірану

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.