facebook

Порошенко розповів, як Путін причетний до звільнення Жемчугова і Супруна

Президент України Петро Порошенко зазначає, що для звільнення Володимира Жемчугова і Юрія Супруна використовувалися, зокрема, переговори з російським президентом Володимиром Путіним.

727395


Про це сказав глава після зустрічі із звільненими українцями, які в суботу ввечері прибули в Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини Державного управління справами, передає “Інтерфакс-Україна”.

Сьогодні величезна кількамісячна робота щодо повернення українських героїв Володимира Жемчугова і Юрія Супруна, в якій були задіяні і рідні і близькі, і вся наша група з Тристоронньої контактної групи, і спецслужби, і, безумовно, мої особисті переговори з Путіним, призвела до того, що після тривалого часу, коли нам не вдавалося витягнути жодного з українських заручників, відпустили двох, дуже знакових людей, – заявив Порошенко.

Президент зазначив, що на Жемчугова в полоні постійно тиснули тим, що Україна про нього забула, і за нього не борються.

“Я хочу, щоб весь світ почув – ми своїх не кидаємо. І Володя – справжній герой, він не вірив, не дав себе використовувати. Він був твердо переконаний, що ми все робимо все можливе, щоб цей сьогоднішній день нарешті настав”, – наголосив він.

Джерело: http://24tv.ua/

Читайте також:  Грозєв дав прогноз, скільки може тривати війна України й РФ: вирішальним буде один фактор

Шукайте деталі в групі Facebook