facebook

За тиждень до весілля три трупи в одній сім’ї. Подробиці жахливого ДТП біля Рівного

На дорозі при в’їзді в село Городище Рівненського району сталася жахлива аварія в результаті якої загинуло троє людей – водій і двоє дітей-пасажирів. Як вдалося з’ясувати на місці пригоди, всі потерпілі були місцевими – мешканцями села Городище. До того ж, з однієї сім’ї «віруючих». У 20-річного водія легковика, який загинув на місці аварії, в наступну суботу мало бути весілля.

20160914153034

Вузька дорога на Городище була перекрита автомобілем ДСНС. Рятувальники всім, хто намагався проїхати від київської траси, радили розвертатися, оскільки проїхати по ній через ДТП, що сталося, було не можливо. На місці аварії багато місцевих мешканців, поліції, медиків та працівників ДСНС. Прибув сюди і селищний голова Городища Петро Павлюк, однак побачивши журналістів та місцевих мешканців, які почали задавати йому запитання – втік. Зазначив лише, що дорога знаходиться на балансі автодору, тож всі питання щодо її стану – до них.

Місце ДТП з обох сторін огороджено стрічкою. Вантажний автомобіль марки «MAN» стояв поперек дороги, а поруч – вщент розбитий білий мінівен «Peugeot». На узбіччі лежали два – тіла дорослого чоловіка та дитини, накриті покривалами, над якими схилилися і голосно плакали їх рідні.




Мешканець села Городище Василь

– Я дуже добре знав загиблого та його родину, – говорить місцевий мешканець Василь. – Він разом зі своєю сестрою та чотирма її дітьми виїхав від мене хвилин десять тому. Спілкувався з моїм сином про своє весілля, яке мало бути наступної суботи. Цього могло і не статися, якби в селі хоч якась влада була. Бачите, при дорозі стоїть металевий ящик? Чоловік, який живе у цьому будинку, поставив його майже біля дороги, щоб пісок туди зсипати. Йому своєї дворової території мало, то виліз геть на дорогу. І він стоїть вже тут три роки. Щоразу, коли їдеш за кермом, доводиться його оминати. Подивіться на гальмівний шлях вантажівки – водію просто не було куди діватися. А селищній владі до цього ніякого діла немає. Якби цього ящика тут не було, то водії змогли б розминутися, проїхавши по узбіччі. А так…

Читайте також:  У Польщі в ДТП загинули чотири людини, серед них двоє українці

Металевий ящик, через який, ймовірно, не змогли розминутися автомобілі

Правоохоронці на місці аварії були не багатослівні. Зазначили лише, що водій мінівена рухався зі сторони траси Київ-Чоп, а вантажівка піднімалася під гору по городищенській дорозі. У результаті відбулося майже лобове зіткнення – «Peugeot» врізався у лівий бік вантажівки. Від сильного удару автомобілі порозвертало.

Рятувальникам, які прибули на місце ДТП, понівечене тіло водія легковика довелося вирізати з автомобіля. Щоправда, як зізнаються працівники ДСНС, котрі працювали на місці, водій вже був без ознак життя. А біля автомобіля лежали жінка, котра їхала поруч на передньому сидінні, та дитина. Припускають, що від удару вони вилетіли через лобове скло.

За кілька хвилин після аварії, на місці працювало одразу три бригади «швидкої» допомоги. Як розповів головний лікар Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Бортнік, водій та пасажирка – його дворічна племінниця, загинули на місці аварії.

– Ще один п’ятирічний хлопчик був у критичному стані з важкою відкритою черепно-мозковою травмою. Дорогою до лікарні у дитини настала клінічна смерть, доводилося її реанімувати. Госпіталізували дитину в реанімаційне відділення міської лікарні. В міську лікарню у стані середньої важкості завезли ще двох дітей. Одному менше року, а іншому – чотири. Туди ж доставили їхню 32-річну маму. Попередньо у всіх діагностовані черепно-мозкові травми. До приймального відділення обласної клінічної лікарні доставили і 23-річного водія вантажівки з попереднім діагнозом – перелом руки.

Згодом, стало відомо, що п’ятирічний хлопчик помер у реанімаційному відділенні Центральної міської лікарні. Його мати нині знаходиться на лікуванні у травматологічному відділенні того ж медичного закладу. Її життю вже нічого не загрожує. Решту дітей з міської лікарні відвезли на додатковий огляд до дитячої обласної. А вже згодом відпустили із рідними додому.

Читайте також:  Жінка не змогла приватизувати кімнату в гуртожитку, бо має у власності 1/4 частину аварійного будинку в селі

Поспілкуватися із водієм «MAN» кореспонденту PRESS-ЦЕНТР не вдалося. Він якраз перебував на обстеженні у приймальному відділенні обласної клінічної лікарні. Говорити з пресою навідріз відмовився. Не багатослівними були і лікарі. Зазначили лише, що, окрім перелому руки, у нього можливі й інші травми. Які саме – буде відомо згодом.

Після того, як всіх потерпілих відвезли до медичних закладів, на місці ДТП ще кілька годин працювала бригада «швидкої». Медики надавали допомогу рідним тих, хто був у мінівені. Дізнавшись про жахливу аварію, вони одразу прибули на місце трагедії, оскільки всі місцеві жителі.

Рідні загиблих на місці ДТП.

Що стало причиною ДТП, наразі з’ясовують правоохоронці. З неофіційних джерел стало відомо, що на момент зіткнення водій «Peugeot» відволікся, щоб підняти щось у салоні, і не дивився на дорогу. Щоправда, так це було чи ні, згодом має дати відповідь слідство.

Джерело: press-centr.com

Шукайте деталі в групі Facebook