facebook

Прес-центр АТО: Терористи обстріляли з мінометів Широкине, Троїцьке та околиці Донецька

Протягом ночі, з 24 на 25 березня, російсько-терористичні угруповання продовжили провокативні обстріли позицій сил АТО

im578x383-terroristo-tank33_AP-Photo



Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Зокрема, на Донецькому напрямку о 21.35 бойовики вели вогонь по наших позиціях зі 120-міліметрових мінометів в районі шахти Бутовка та селища Піски. Крім того, під вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів потрапило Опитне.

На Артемівському напрямку бандити з 3.20 ночі зі сторони Стаханова двічі обстріляли з 120-міліметрових мінометів Троїцьке.

Поблизу Маріуполя вже декілька тижнів поспіль ворог не припиняє вогневий натиск на селище Широкине. Цієї ночі майже з опівночі і до 4.20 по населеному пункту били 120-міліметрові міномети.

В прес-центрі АТО також відзначають певну активізацію повітряної розвідки ворога. За минулу добу наші сил протиповітряної оборони виявили 7 таких літальних апаратів, 5 з яких проводили аеророзвідку в районі Маріуполя.

Загалом, з 20 години 24 березня до опівночі бойовики 6 разів обстрілювали наші позиції, ще 4 випадки порушення режиму тиша зафіксовано з опівночі до 5 ранку.

джерело http://espreso.tv/news/2015/03/25/pres_centr_ato_terorysty_obstrilyaly_z_minometiv_shyrokyne__troyicke_ta_okolyci_donecka

Читайте також:  За минулу добу на Луганщині поранено двох військових, загиблих немає

Шукайте деталі в групі Facebook