facebook

У місті провели рейд маршрутками. Перевізникам дісталося за рекламу і порушення перевезень пільговиків

В Івано-Франківську 19 вересня провели рейд міськими маршрутками. Перевізників просили оновити трафарети, зняти рекламу, дісталося тим, хто їздив без відеореєстратора.Рейд влаштували після скарг і звернень пасажирів, пише у Фейсбуці Олег Ганчак, начальник управління транспорту.

13693944782828

До рейдової групи увійшли працівники управління транспорту та зв’язку, Укртрансбезпеки, управління праці, поліції та представників депутатської комісії.

Вони перевіряли дотримання перевізниками умов договорів на перевезення пасажирів.

Зокрема,  наявності справних відео реєстраторів в транспортних засобах, затверджених трафаретів, інформації про пільговий проїзд, забезпечення перевізниками офіційного працевлаштування водіїв.



“Через відсутність відеореєстраторів на маршруті №43 складено акт та буде використана штрафна санкція”, – пише Ганчак.

Виявлені непогоджені трафарети, які були зняті з автобусів на маршрутах 34 та 39.

Щодо правил перевезення громадян, які мають право безкоштовного проїзду, складено акт за порушення договору перевезення пасажирів на маршруті №25.

Попереджено перевізників на маршрутах 28 , 35, 43 про необхідність зняти рекламу.

З водіями проведено інструктаж щодо дотримання маршрутів і графіків,  посадки та висадки пасажирів тільки на визначених місцях зупинки, перевезення пільговиків, підтримки санітарного стану автобуса та культури перевезення,  обов’язкової видачі квитків пасажирам тощо.

Читайте також:  Прикарпаття у вогні: горять гектари сухостою. ФОТО+ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.