facebook

Прикарпатський богатир Василь Вірастюк навідав прикордонників на передовій

Головний стронгмен країни приїхав в зону АТО аби навідати прикордонників Донецького загону, які боронять українську землю від агресора.Перший день Василь Вірастюк провів на оперативно бойовій прикордонній комендатурі “Сартана”, контрольному пункті в’їзду-виїзду “Гнутове” та бойовій прикордонній комендатурі “Волноваха”.
DSC_6801 (1)

Військовослужбовці радо зустрічали українського ломуса, адже той часто навідує “зелених беретів” на лінії фронту.

На самому ж контрольному пункті Вірастюк не тільки поспілкувався з прикордонниками,а й з громадянами, які перетинають лінію зіткнення. Останні від захоплення і забули, що прибули на контрольний пункт для його перетину. Обступивши богатиря, робили фото на згадку та жартували. Надвечір стронгмен відвідав прикордонників на нульовій позиції у Березовому, контрольному пункті “Новотроїцьке” та не зміг поїхати від військових залишившись ночувати на одній із баз дислокації на передовій.

Сьогодні Вірастюк проведе цілий день з прикордонниками 23-го загону Морської охорони, де спробує себе в ролі стражі та здійснить справжній бойовий вихід у море з воїнами. А вже завтра Василь продемонструє сюрприз, який він приготував для  прикордонників у Маріуполі.

DSC_6871 (2)


DSC_6840 (1)

DSC_6806 (2)

Читайте також:  Однорічна дитина з Прикарпаття перемогла коронавірус

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.