facebook

Відтепер франківці можуть сплачувати за адміністративні та дозвільно-погоджувальні послуги через термінали “Ощадбанку”

З 21 вересня 2016 року Центр надання адміністративних послуг Івано-Франківська запровадив сервіс оплати за адміністративні та дозвільно-погоджувальні послуги за допомогою платіжних терміналів АТ “Ощадбанк”, які встановлені на робочих столах адміністраторів та державних реєстраторів Центру надання адміністративних послуг.

1474526302_45746_novyy-razmer

Скористатись терміналами можуть держателі карток міжнародних платіжних систем MasterCard, VISA, Простір, емітованих будь-яким банком світу, інформує прес-служба МВК.
Комісія за проведення операції становить 3% від суми платежу.
Для проведення платіжної операції при подачі документів заявнику необхідно повідомити працівника ЦНАП Івано-Франківська про бажання оплатити адміністративний збір чи державне мито банківською карткою.
Також з метою забезпечення конкуренції при оплаті за адміністративні та дозвільно-погоджувальні послуги у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Івано-Франківська працює каса ПАТ “Ідея Банк” та встановлено термінал самообслуговування та банкомат КБ “Приватбанк”.
Також платіжні термінали встановлено у територіальних підрозділах ЦНАП м. Івано-Франківська за адресами вул. Галицька, 124-А (ТП “Пасічна”) та вул. Гетьмана Мазепи, 185 (ТП “Бам”).

Читайте також:  У небі над Коломиєю кружляли літаки у знак пошани до українських військових

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.