facebook

Х-фактор 7: Луцький гурт “порвав” глядачів і суддів (фото, відео)

Х-фактор 7: Молоді музиканти з Луцька стали переможцями грандіозного музичного конкурсу і вразили журі своєю енергією.

А Меладзе так перейнявся, що віддав їм всі свої голоси “із запасом”.

276460_1

Група «ONE LIGHT INSIDE» учасники якої з Луцька прибули на Х-фактор 7, щоб заявити про себе і показати на що здатні, стала феноменом шоу.  Їх пісня “Без неї ніяк”, авторами якої є самі учасники групи, буквально “підірвала” зал. Судді також опинилися під величезним враженням, а Костянтин Меладзе настільки перейнявся виконанням хлопців, що навіть віддав їм відразу 4 своїх “так”.

Хлопці, хоч і реально креативні та талановиті, але, можливо, не дуже вірили в свою перемогу, а просто хотіли, щоб рідні люди побачили їх по телевізору.

“Приходиш додому: Бабусь, Мамуль, у мене на концерті зібралося п’ять тисяч людей … – А по телевізору показувати будуть? – Ні … – Ну, тоді не цікаво …. А тут є телик”, – пожартували хлопці, зазначивши, що вони хочуть показати “світло, що всередині нас”.
І ось – фурор! Та ще який.

За словами одного з членів журі Андрія Данилка у музикантів “Без обмежень” все відмінно, але їм варто все ж пошукати себе, щоб зробитися більш впізнаваними.
“Треба знайти якийсь свій інструмент або «фішку», щоб ви відрізнялися від інших. Я в вас вірю. Ви – красені”, – підкреслив він.

З ним не зовсім згоден Костянтин Меладзе, який заявив, що у хлопців як вже знайденої “фішки” є приспів, який, за словами продюсера і запам’ятовується найбільше.
“Хітовість пісні оцінюється за приспівом, і я запам’ятав його, і підспівував”, – зазначив він.



Читайте також:  Поверталися з Італії: З'явилась офіційна інформація про ДТП, в якій загинула заробітчанка із Закарпаття

А ось у Антона Савлепова була невелика критика, незважаючи на те, що він також проголосував на групу. За його словами, вони кілька затиснуті.
“У мене було таке враження, що вони прийшли тобі підіграти і соромляться стоять на віддалі. Це – група, і це збірна енергія. Ви разом повинні «відриватися», так було б цікавіше”, – зазначив Антон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.